Foci EB

  2021 és itt a 2020-as Foci Európa Bajnokság. Furcsa de most nem egy ország rendezi hanem Európa szerte több helyszínen vezénylik le a meccseket. A másnaposság vagy macskajaj a drukkereket sem kíméli. Te is már alig vártad hogy végre a rég nem látott barátokkal, ismerősökkel, haverokkal vagy családtagokkal nézhessétek az izgalmas meccseket? Akár összegyűlve a nagy teraszon, a nagy nappaliban, vagy akár kiülve egy sörteraszra? Bizony, végre ez is eljött a hosszú pandémiás időszak közel végeztével.

   Ilyenkor az öröm, a jókedv, és a szurkolás hevében könnyedén megesik hogy kicsit túlcsordul és egy vagy esetleg kettő vagy még több pohár vagy korsó sör lecsúszik. Semmi gond, néha mindenkivel megeshet. Ezzel semmi baj, de arra figyelni kell hogy ha teheted akkor tegyél a másnaposság vagy macskajaj megelőzése végett. És ne csak egyedül, hanem barátaiddal, ismerőseiddel, haverjaiddal, családtagjaiddal is oszd meg a módszert. Ne csak magadnak spórolj időt hanem mindenkinek a környezetedben, hiszen a legjobb ha másnap minden úgy menne tovább mintha előző esete semmi sem történt volna. Mintha nem ittál volna alkoholos italokat, és ezért másnaposság vagy macskajaj miatt sem kell hogy fájjon a fejed, szó szerint!

   Miért fontos hogy a másnaposság vagy macskajaj elkrüljön Téged? Mert így azzal töltheted az idődet másnap ami vagy aki igazán fontos Számodra. Lemehetsz edzeni, vagy el tudod vinni a gyereket oviba, iskolába, és ugye valljuk be hogy a munkahelyre sem „regenrálódni” jár be az ember hanem kőkeményen teljesíteni. Tegyél ellene, ne pazarold a földön töltött idődet a fájdalomra.

  másnaposság vagy macskajaj nem szabad hogy a szabad és kompromisszumok nélküli élet elé álljon. Tegyél ellene! Ugye a mondás is azt mondja hogy „Segíts magadon, Isten is megsegít”. Ez pontosan igaz a másnaposság fájdalmaira. Amit ne felejts el, hogy nem reggel, hanem az alkoholfogyasztás befejeztével, még lefekvés előtt meg kell tenned a megelőzést segítő lépéseket. Igyál jó nagy pohár vizet, és vegyél be étrend-kiegészítőt, aminek nincs „hatása” mert nem gyógyszernek minősül, hanem élelmiszernek. Ez a törvény, és ez így helyes is, mert minden összetevőnek maximalizálva van a határértéke. Pontosan azért hogy be lehessen határolni hogy hol kezdődnek a gyógyhatású készítmények, és hol végződnek az étrend-kiegészítők.

   

  A másnaposság vagy macskajaj tünetei nagymértékben csökkenthetőek.

  reset