Gondolkodj előre!

  másnaposság vagy macskajaj az ami mindig eljön mint büntetés az életben minden egyes alkoholfogyasztás után. Mindig megígérjük magunknak hogy soha többet, de hát a következő alkoholfogyasztásra adandó alkalomkor már nem igazán jut eszünkbe a legutóbbi rossz másnap ahogy beárnyékolta a napunkat. Leginkább csak az igazi nagy berugásokra emlékszünk amikor ugyan kulturált keretek között, de több csúszott le a kelleténél, és lehet hogy sajnos bajba is sodortuk magunkat, vagy egészségünket. Néha túlcsúszik, van ilyen, sebaj.

  másnaposság vagy macskajaj megelőzhető, csak tegyél ellene! A lényeg hogy egészségesen, kompromisszumok nélkül élvezhesd az életet. Miért is rontanád el a nyaralásodat azzal hogy a tengerparton a másnaposság vagy macskajaj fájdalmaival küzdve fekszel a parton, a napon sütkérezve, szenvedve, fájdalommal, miközben mások vidáman élvezik az életet mintha mi sem történt volna előző éjjel, vagy aznap hajnalban. Bizony-bizony, Ők felkészültek előre, és tudják a titkot, és azt is hogy a kompromisszumnélküliség gyógyírja hol lelhető fel. Te is csatlakozhatsz, próbáld ki, és rájössz hogy egy kis másnaposság nélküliség mennyivel több időt spórolhat Számodra, sőt szeretteidnek, vagy barátaidnak, kollégáidnak.

  másnaposság vagy macskajaj kellemetlen, de eljön, mindig, főleg ha a nyár közepén még a koradélutáni időkben kezditek a koktélozást, és megkap a nap. Hamar a fejbe szállhat, hiába iszol keveset. Visz a hév, mert a jó társaságban repül az idő, és a rég nem látott rokonok, ismerősök, barátok, kollégák körében könnyedén túlcsúszhat a bevitt alkohol mennyisége. Tegyél ellene, és segíts másokon is azzal hogy megosztod Velük a titkot.

  másnaposság vagy macskajaj a szótárakból hamarosan kikerülhet, kikophat, elpárologhat, eltűnhet, mert elfelejthetjük milyen is az amikor kompromisszumot kell kötnöd, és az önfeledt szórakozás büntetése mindig és mindig a másnapi fájdalom és szenvedés. A megoldás létezik, már nem titok, csak találd meg, használd, és élvezd az életet.

  Előzd meg a másnaposság vagy macskajaj kellemetlen tüneteit. Gondolkodj előre, és jó időben szerezd be magadnak a segédanyagot. Meg persze az sem árt ha jól betárazol, bespájzolsz magadnak otthon belőle, mert ugye a legjobban sikerült összejövetelek mindig az adhoc hirtelen jött otletekből kerekednek ki végül, ezért bármikor jó ha kéznél van. A lényeg hogy tarts mértéket, mindig! És természetesen mindig gondolj azokra is akik még nem tudják a titkot, de Veled italozgatnak, segíts rajtuk is!

  A másnaposság vagy macskajaj tünetei nagymértékben csökkenthetőek.

  reset