Másnaposság

    másnaposság vagy macskajaj mindig, mindig, mindig jelentkezni fog alkoholfogyasztás után. És tudod már mikor elkezded az alkoholfogyasztást - mindegy milyen okból – hogy a másnap fájdalmas lesz. Azt is tudod hogy dolgod lenne másnap, és hogy meg kell majd azt csinálnod, mindenképp. Azért mert megígérted a családodnak, barátodnak, ismerősödnek, vagy mert holnap munka lesz, és reggel 8 órakkor ott kell állnod munkakész állapotban a főnököd előtt. Mégis mindig, mindig, mindig fogyasztunk alkoholt amikor arra lehetőségünk adódik. És igen, vannak szájhagyomány útján terjedő praktikák amik állítólag a másnaposság vagy macskajaj által okozott fájdalmakat enyhíthetik. De ezek persze mind-mind olyan megoldások amelyekkel kísérleteznie kell minden egyénnek, mert azok függnek az egyén szervezetétől, az elfogyasztott alkohol mennyiségétől, milyenségétől és hogy mit mivel kevertünk. Vannak persze sokan akik már megpróbálták tudományos úton igazolni hogy pontosan mi is okozza a másnaposság tüneteit, és persze mindenki azt állította hogy megtalálta és van is rá „orvossága”. Ezek száma manapság olyan 150db. Ennyi féle másnaposság elleni szer található az interneten. Mi tudjuk a Reset-nél hogy ezek közül csak 1db van ami valóban működik.

    Kizárólag egy prémium termék képes arra hogy a másnaposság vagy macskajaj tünetein segítsen. Ez a termék hosszú évek kísérletezései árán tud elkészülni, de a sok-sok munka mindig meghozza a gyümölcsét. A prémium termék azt jelenti hogy a felhasználó is a prémium szinten van, és van igénye arra hogy jobbá tegye életét némi elhanyagolható „bagóért” cserébe. Miért? Mert azt az időt amit a másnaposság vagy macskajaj minden egyes átmulatott éjszaka után elvesz az életedből, az mind veszteség. Nem tudod arra fordítani az idődet ami igazán fontos számodra, és legdrágább az életedben az idő, mert ami elmúlt azt nem lehet visszahozni. Végig gondoltad már ezt? Igen? Akkor tudod miről beszélünk. Nem? Akkor gondolkozz el ezen, és rájössz hogyan és miért tudod az életedet megkönnyíteni.

    másnaposság vagy macskajaj az emberiséggel van mióta csak alkoholt fogyaszt az ember. Éppen ideje volt az ellenszerének megtalálása, főleg ebben a felgyorsult világban. A lényeg hogy kompromisszumok nélkül tudjanak az emberek szórakozni, italozni, fesztiválozni, iszogatni, bulizni, koktélpartizni, kertibulizni.

    A másnaposság vagy macskajaj tünetei nagymértékben csökkenthetőek.

    reset