Másnaposság

  másnaposság vagy macskajaj annak az egy olyan amikor azt éppen másnap elszenveded,  úgy kell hogy érezed hogy ez a büntetés jár azért, mert egy kicsit többet ittál a kelleténél, a saját határaidat és tűréshatárodat túllépve. Pedig bizonyosan állítjuk ilyenkor minden esetben hogy bizony oka volt annak hogy túlcsúszott az előző esti alkoholfogyasztásunk. Mondjuk egy rég nem látott baráttal, rég nem látott ismerőssel vagy rég nem látott rokonnal fújt véletlenül össze a szél, és a régi szép emlékek felemlegetése közben és mellett amikor a jelen helyzetetekről adtok számot egymásnak, hát bizony előfordul hogy belemerültök a beszélgetésbe. Ilyen esetben pedig jön az egyik sör a másik után, vagy egymást követik a rövidek, vagy ki mit szeret.

  Ne felejtsd el, ennek nem kell így történnie, mert lehet máshogy is, van rá működő megoldás, méghozzá Európából. A másnaposság vagy macskajaj megelőzhető. Csak keresd meg a megoldást és alkalmazd. És ha már alkalmazod, ne felejtsd el megosztani barátaiddal, ismerőseiddel, munkatársaiddal, rokonaiddal és családoddal sem. Segíts Nekik is! A lényeg hogy tárazz be a megoldásból legyen otthon a fiókban, mert bármikor jöhet egy adhoc buli, összejövetel ahol a fent említett túlcsúszás be tud következni.

  másnaposság vagy macskajaj megelőzésben a lényeg hogy gondolkodj előre! Először is találd ki hogy hol fogod a buli, vagy összejövetel, vagy sörözés, vagy vacsora, vagy esküvő, vagy fesztivál után a fejedet álomra hajtani. Ahol leteszed majd a fejed, ott kell hogy legyen a megoldás is, mert az lefekvés előtt egy nagy pohár vízzel együtt szükséges alkalmazni. Amennyiben otthonodban tervezed hogy másnap ébredni fogsz akkor tedd ki a párnádra, az éjjeliszekrényedre a pohár vizet és a megoldást, így biztosan nem fogod elfelejteni alkalmazni. Ugyanis ha elfelejted, akkor másnap már késő! Amennyiben nem otthonodban fogod álomra hajtani a fejed, akkor gondoskodj róla hogy ott is legyen a megoldásból elérhető mennyiség. Rendeljetek oda is, vagy vigyél magaddal.

  másnaposság vagy macskajaj mindig jön, és ott fog kísérteni a fejed felett minden egyes alkalommal amikor alkoholfogyasztásra adod a fejed. Így van az emberi szervezet kitalálva, lassan bontja le az Acetaldehidet. Ez van, tegyél ellene! Jó tervezéssel és odafigyeléssel a másnapodat nem szenvedésként fogod megélni hanem azzal töltöd ami vagy aki igazán fontos Számodra. Ez a kompromisszumok nélküli élet, van megoldás, használd.

  A másnaposság vagy macskajaj tünetei nagymértékben csökkenthetőek.

  reset