Tegyél a másnaposság ellen

    másnaposság vagy macskajaj mindenféle alkoholfogyasztás velejárója. Mértéke függ az egyén szervezetétől, hogy reagál az alkoholra, mennyire bírja azt, továbbá az elfogyasztott alkohol mennyisségétől, és az elfogyasztott alkohol tisztaságától. Sokféle esete van a berúgásnak, melynek következménye a másnaposság vagy macskajaj. Lehet például egy rég nem látott baráttal való vacsora elköltése, amely egy hosszabb beszélgetésben végződik miközben csak egyre több pohárral csúszik le. Lehetséges hogy a tervezett kerti party vagy kerti sütögetés eleve úgy indul hogy berúgás lesz a vége. További lehetséges mód hogy kültéri vagy zárttéri nagyszabású bulin, koncerten veszünk részt, ahol elkerülhetetlen hogy ne fogyasszunk némi alkoholt a jókedv fokozásának érdekében. Akár nyaralás alkalmával is fogyasztunk alkoholt esténként csak úgy, vagy táncolgatás, bulizás közben, akár naplemente nézegetés közben. A legdurvább a fesztiválozás amikor több napig, akár egy hétig is minden nap bulizunk és feltehetően alkoholt is fogyasztunk. Itt nehéz arra gondolni hogy a másnaposság vagy macskajaj nem fog jelentkezni. De fog, tutira fog.

    másnaposság vagy macskajaj tüneteinek kezelésére nagyon sok állítólag jól bevált praktika van, de azt kell hogy mondjuk hogy ezek egyáltalán nem bizonyítottak tudományosan. Sajnos az emberek legtöbbje azt gondolja hogy a tüneti kezelés elegendő, mint például a fejfájásra fájdalomcsillapítót venni. El kell hogy áruljuk hogy ez nem szünteti meg a másnaposság vagy macskajaj igazi okozóját. Ezért nem is hatékonyak. Vannak kifinomult, tudományos kísérletek alapján fejlesztett, majd sok-sok emberen tesztelt étrend-kiegészítők a piacon. Sok ilyen van, körülbelül 150 féle, de közülük csak 1 működik igazán.

    Visszatérve a fesztiválozásra vagy nyaralásra. Egész évben vársz, vágysz rá. Tervezgeted, és megpróbálod a legtöbbet kihozni belőle hogy minél több élményt szerezz. A másnaposság vagy macskajaj persze ebben meg fog akadályozni. Miért nem teszel a másnaposság vagy macskajaj ellen étrend-kiegészítőkkel? Kompromisszumok nélkül jól érezhetnéd magad, és nem kellene időt töltened a másnaposság vagy macskajaj kellemetlenségeinek leküzdése érdekében. A rég várt fesztiválon vagy nyaraláson arra koncentrálhatsz ami igazán széppé teszi ezt az időt számodra. Tegyél ellene, megéri hogy a fájdalom ne árnyékolja be az emlékeidet.

    A másnaposság vagy macskajaj tünetei nagymértékben csökkenthetőek.

    reset