Tippek, trükkök, FAQ

  Miben különbözik a Reset a „versenytársaktól”?

  Működik! A legtöbb versenytársunk azt állítja hogy termékeik működnek, de a fogyasztók gyakran másnap becsapva érzik magukat. Placebo-vezérelt tesztelésnek vetettük alá termékeinket jelentős számú tesztalany körében, az eredmények tudományos szempontból jelentősek.

  Használható a Reset AfterDrink helyett a Resetlifestyle kapszulák?

  Igen, használható. 6-6db egy adag. A Resetlifestyle kapszulák a Reset AfterDrink receptje alapján készülnek.

  Miért nincs előre összekeverve a Reset AfterDrink?

  A termék eltarthatósága miatt nem lehetséges az előkeverés. Előkeverés nélkül a tárolási idő 1,5 év, különben csak egy nap lenne.

  Reset AfterDrink kinyitása előtt el kell távolítani a kupakról a fóliát?

  Nem. A kupakot a fóliával együtt kell elkezdeni lecsavarni. Az első csavarás közben a fólia elszakad a perforálása mentén.

  Mennyi a Reset termékek eltarthatósága?

  A szavatossági idő gyártástól számított 1,5 év.

  Mi a célja a Reset AfterDrink egyedi palackjának?

  Ezt a palackot úgy tervezték hogy segítse az embereket a Reset AfterDrink előkészítésében, így kinyitás közben elkészíti a keveréket. Csak úgy kell kinyitni a palackot mint általában, és közben függőlegesen tartani azt. A palack elvégzi a munka többi részét, könnyű, nemde?

  Milyen gyakran használhatom a Reset AfterDrink-et?

  Napi csak egy Reset AfterDrink fogyasztását javasoljuk, többre nincs is szükség, és nem is fog jobban működni ha többet iszunk belőle.

  A Reset AfterDrink egy gyógyszer?

  Az Reset AfterDrink étrend-kiegészítő, nem gyógyszer.

  Mi az étrend-kiegészítő?

  37/200. (IV.26.) ESzCsM rendelet: étrend-kiegészítő: a hagyományos étrend kiegészítését szolgáló olyan élelmiszer, amely koncentrált formában tartalmaz tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan; adagolt vagy adagolható formában kerül forgalomba (például kapszula, pasztilla, tabletta, port tartalmazó tasak, adagolható por, ampulla, csepegtetős üveg vagy más hasonló por-, illetve folyadékforma, amely alkalmas kis mennyiség adagolására).

  Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.

  A Reset termékek étrend-kiegészítők. Fontos a változatos, kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.

  A Reset termékek vegán termékek?

  Termékeink jelenleg nem teljesen vegánok.

  Hol lehet megvásárolni a Reset termékeket?

  Megvásárolható webshop-on keresztül és mi a lehető leghamarabb elküldjük Részedre a kiválasztott Reset termékeket. Kiskereskedelmi forgalmazó partnereink listáját megtalálhatod ezen az oldalon.

  Mikor kell használni a Reset AfterDrink-et?

  Lefekvés előtt fogyasztandó a Reset AfterDrink. Nem szabad elfelejteni inni egy-két pohár vizet, hogy elkerüljük az éjszakai kiszáradást, amely az alkoholfogyasztás egy másik negatív hatása.

  Néhány ember nem szereti a Reset AfterDrink ízét, miért?

  Meg kell inni 10 másodpercen belül a palack kinyitása, a por és a folyadék összekeverése után. Ha a por hosszabb ideig vízben áll, a Cisztein lebontásra kerül, így kén képződik, amelynek kellemetlen íze és illata van. A Reset AfterDrink használata után egy-két pohár vizet elfogyasztása javasolt a száj öblítéséhez. A Reset AfterDrink-et nem ízletes italnak tervezték, hanem hatékonynak.

  Ne felejtsd el bevenni a Reset-et lefekvés előtt!

  Amennyiben elfelejtetted bevenni a kapszulákat azt bizony másnap meg fogod érezni. Tedd ki a Reset-et az éjjeliszekrényedre egy pohár víz mellé. Amennyiben ezt elfelejtetted megtenni, állíts be egy emlékeztetőt a telefonodon arra az időpontra amikorra haza fogsz érni. 

  Nem otthon fogsz aludni? Vidd magaddal a Reset-et, elfér a táskádban. Ne felejts el a barátainak is adni belőle, hogy együtt élhessétek át a következő élményeket akár már másnap reggel.

  Az alkohol kiszáradást okoz

  A vese több vizet választ ki mint általában: az erek szűkülnek, ami szintén hozzájárul a fejfájáshoz. Kompenzálj minden pohár alkoholt egy pohár vízzel, hogy elkerülhesd a kiszáradást, vagy igyál meg néhány pohár vizet elalvás előtt.

  Soha ne hagyj ki egy napot sem - „Never Miss a Day” - , de ügyelj arra hogy ne fogyj ki készleteidből

  Ügyelj arra hogy mindig legyen otthon valamelyik Reset termékből, mert sosem tudhatod mikor lehet rá szükséged legközelebb.

  Meggyőződtél róla, és megtapasztaltad a Reset hatékonyságát?

  Mondd el barátainak, hogy jobbá tedd másnapjukat.

  Soha ne vezess alkoholos befolyásoltság alatt!

  A Reset termékek egyáltalán nem tudják befolyásolni a vér alkoholszintjét!

  Igyál felelősségteljesen!

  Ne igyál túl sok alkoholt és ne igyál alkoholt ha nem nem múltál el 18 éves!

   

  További felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésre. Kérdéseket az info@resetlifestyleproducts.hu email címre várjuk.