Tippek, trükkök, FAQ

Miben különbözik a Reset a „versenytársaktól”?

Működik! A legtöbb versenytársunk azt állítja hogy termékeik működnek, de a fogyasztók gyakran másnap becsapva érzik magukat. Placebo-vezérelt tesztelésnek vetettük alá termékeinket jelentős számú tesztalany körében, az eredmények tudományos szempontból jelentősek.

Használható a Reset AfterDrink helyett a Resetlifestyle kapszulák ?

Igen, használható. 6-6db egy adag. A Resetlifestyle kapszulák a Reset AfterDrink receptje alapján készülnek.

Miért nincs előre összekeverve a Reset AfterDrink?

A termék eltarthatósága miatt nem lehetséges az előkeverés. Előkeverés nélkül a tárolási idő két év, különben csak egy nap lenne.

Mennyi a Reset termékek eltarthatósága?

A szavatossági idő gyártástól számított 2 év.

Mi a célja a Reset AfterDrink egyedi palackjának?

Ezt a palackot úgy tervezték hogy segítse az embereket a Reset AfterDrink előkészítésében, így kinyitás közben elkészíti a keveréket. Csak úgy kell kinyitni a palackot mint általában, és közben függőlegesen tartani azt. A palack elvégzi a munka többi részét, könnyű, nemde?

Milyen gyakran használhatom a Reset AfterDrink-et?

Napi csak egy Reset AfterDrink fogyasztását javasoljuk, többre nincs is szükség, és nem is fog jobban működni ha többet iszunk belőle.

A Reset AfterDrink egy gyógyszer?

Az Reset AfterDrink étrend-kiegészítő, nem gyógyszer.

Mi az étrend-kiegészítő?

37/200. (IV.26.) ESzCsM rendelet: étrend-kiegészítő: a hagyományos étrend kiegészítését szolgáló olyan élelmiszer, amely koncentrált formában tartalmaz tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan; adagolt vagy adagolható formában kerül forgalomba (például kapszula, pasztilla, tabletta, port tartalmazó tasak, adagolható por, ampulla, csepegtetős üveg vagy más hasonló por-, illetve folyadékforma, amely alkalmas kis mennyiség adagolására).

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.

A Reset termékek étrend-kiegészítők. Fontos a változatos, kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.

A Reset termékek vegán termékek?

Termékeink jelenleg nem teljesen vegánok.

Hol lehet megvásárolni a Reset termékeket?

Megvásárolható webshop-on keresztül és mi a lehető leghamarabb elküldjük Részedre a kiválasztott Reset termékeket. Kiskereskedelmi forgalmazó partnereink listáját megtalálhatod ezen az oldalon.

Mikor kell használni a Reset AfterDrink-et?

Lefekvés előtt fogyasztandó a Reset AfterDrink. Nem szabad elfelejteni inni egy-két pohár vizet, hogy elkerüljük az éjszakai kiszáradást, amely az alkoholfogyasztás egy másik negatív hatása.

Néhány ember nem szereti a Reset AfterDrink ízét, miért?

Meg kell inni 10 másodpercen belül a palack kinyitása, a por és a folyadék összekeverése után. Ha a por hosszabb ideig vízben áll, a Cisztein lebontásra kerül, így kén képződik, amelynek kellemetlen íze és illata van. A Reset AfterDrink használata után egy-két pohár vizet elfogyasztása javasolt a száj öblítéséhez. A Reset AfterDrink-et nem ízletes italnak tervezték, hanem hatékonynak.

Ne felejtsd el bevenni a Reset-et lefekvés előtt!

Amennyiben elfelejtetted bevenni a kapszulákat azt bizony másnap meg fogod érezni. Tedd ki a Reset-et az éjjeliszekrényedre egy pohár víz mellé. Amennyiben ezt elfelejtetted megtenni, állíts be egy emlékeztetőt a telefonodon arra az időpontra amikorra haza fogsz érni. 

Nem otthon fogsz aludni? Vidd magaddal a Reset-et, elfér a táskádban. Ne felejts el a barátainak is adni belőle, hogy együtt élhessétek át a következő élményeket akár már másnap reggel.

Az alkohol kiszáradást okoz

A vese több vizet választ ki mint általában: az erek szűkülnek, ami szintén hozzájárul a fejfájáshoz. Kompenzálj minden pohár alkoholt egy pohár vízzel, hogy elkerülhesd a kiszáradást, vagy igyál meg néhány pohár vizet elalvás előtt.

Soha ne hagyj ki egy napot sem - „Never Miss a Day” - , de ügyelj arra hogy ne fogyj ki készleteidből

Ügyelj arra hogy mindig legyen otthon valamelyik Reset termékből, mert sosem tudhatod mikor lehet rá szükséged legközelebb.

Meggyőződtél róla, és megtapasztaltad a Reset hatékonyságát?

Mondd el barátainak, hogy jobbá tedd másnapjukat.

Soha ne vezess alkoholos befolyásoltság alatt!

A Reset termékek nem hatnak a vér alkoholszintjére. Egyáltalán nem csökkenti a vér alkoholszintjét!

Igyál felelősségteljesen!

Ne igyál túl sok alkoholt és ne igyál alkoholt ha nem nem múltál el 18 éves!

 

További felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésre. Kérdéseket az info@resetlifestyleproducts.hu email címre várjuk.