FAQ

Miben különbözik a Reset a „versenytársaktól”?

Működik! A legtöbb versenytársunk azt állítja hogy termékeik működnek, de a fogyasztók gyakran másnap becsapva érzik magukat. Kipróbáltuk (placebo-vezérelt) termékeinket sok tesztalany körében; az eredmények tudományos szempontból jelentősek.

Használható a Reset Recovery helyett a Reset AfterDrink?

A Resetlifestyle kapszulák a Reset AfterDrink receptje alapján készülnek.
Több információ a Resetlifestyle-ról: gyártó weboldala

Miért nincs előre összekeverve a Reset AfterDrink?

A termék eltarthatósága miatt nem lehetséges az előkeverés. Előkeverés nélkül a tárolási idő két év, különben csak egy nap lenne.

Mennyi a Reset termékek eltarthatósága?

A szavatossági idő gyártástól számított 2 év.

Mi a célja ennek az egyedi palacknak?

Ezt a palackot úgy tervezték hogy segítse az embereket a Reset AfterDrink előkészítésében, így kinyitás közben elkészíti a keveréket. Csak úgy kell kinyitni a palackot mint általában, és közben függőlegesen tartani azt. A palack elvégzi a munka többi részét, könnyű, nemde?

Mi a helyzet a fenntarthatósággal?

A Reset AfterDrink palack vastagabb mint más palackok, funkcionális és esztétikai okok miatt. A palackok az alapanyagának köszönhetően könnyen újrahasznosíthatóak. Határozottan kérjük hogy szelektíven gyűjtsék a műanyaghulladékokkal közös tárolóban. Egy olyan modellen dolgozunk, amely visszaváltható, amellyel jóváírást vagy kedvezményt tudunk biztosítani a következő vásárláshoz. Egy második koncepción dolgozunk amely újrahasznosítás nélkül működhet.

Milyen gyakran használhatom a Reset AfterDrink-et?

Napi csak egy Reset AfterDrink fogyasztását javasoljuk, többre nincs is szükség, és nem is fog jobban működni ha többet iszunk belőle.

A Reset AfterDrink egy gyógyszer?

Az Reset AfterDrink étrend-kiegészítő, nem gyógyszer.

Mi az étrend-kiegészítő?

Az étrend-kiegészítő (táplálékkiegészítőnek is nevezik) egy tápanyagokból álló termék, amelyet tabletták, kapszulák, vagy folyadékok formájában lehet bevenni. Ezek tápanyagok a szervezet részére mint például vitaminok, ásványi anyagok, rostok, zsírsavak és aminosavak.

A Reset termékek vegán termékek?

Termékeink jelenleg nem teljesen vegánok.

Hol lehet megvásárolni a Reset termékeket?

Megvásárolható webshop-on keresztül és mi a lehető leghamarabb elküldjük Részedre a kiválasztott Reset termékeket. Kiskereskedelmi forgalmazó partnereink listáját megtalálhatod ezen az oldalon.

Mikor kell használni a Reset AfterDrink-et?

Javasoljuk, hogy alkoholfogyasztást követően és alvás előtt fogyasztandó a Reset AfterDrink. Nem szabad elfelejteni inni két pohár vizet, hogy elkerüljük az éjszakai kiszáradást, amely az alkoholfogyasztás egy másik negatív hatása.

Néhány ember nem szereti a Reset AfterDrink ízét, miért?

Meg kell inni 10 másodpercen belül a palack kinyitása, a por és a folyadék összekeverése után. Ha a por hosszabb ideig vízben áll, a Cisztein lebontásra kerül, így kén képződik, amelynek kellemetlen íze és illata van. A Reset AfterDrink használata után néhány pohár vizet elfogyasztása javasolt a száj öblítéséhez. A Reset AfterDrink-et nem ízletes italnak tervezték, hanem hatékonynak.

További felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésre. Kérdéseket az info@resetlifestyleproducts.hu email címre várjuk.