Tippek, trükkök

  Működik! A legtöbb versenytársunk azt állítja hogy termékeik működnek, de a fogyasztók gyakran másnap becsapva érzik magukat. Placebo-vezérelt tesztelésnek vetettük alá termékeinket jelentős számú tesztalany körében, az eredmények tudományos szempontból jelentősek.

  A Resetlifestyle kapszulák a Reset AfterDrink receptje alapján készülnek. Igen, használható, de kevésbé hatékonyak mivel kevesebb hatóanyagot tartalmaz egy adag (6db kék és 6db fehér kapszula).

  Tízszer üsd erősen a tenyeredhez a Reset AfterDrink fehér kupakját, hogy a benne lévő port fellazítsd. Háromszor, két újjal erősen üss rá a kupak tetejére. Egyáltalán nem szükséges a fóliát eltávolítani, csak tartsd a palackot függőlegesen és kezdd el letekerni a kupakot, ekkor lehullik a por a folyadékba, és a spirál elkeveri. Amikor már ki tudod emelni a kupakkal a spirált, akkor azt mozgasd meg fel-le a spirál teljes hosszán kétszer hogy a por még jobban el tudjon keveredni a folyadékkal. Emeld ki a spirált a palackból, és azonnal idd meg a palack teljes tartalmát. Igyál meg egy vagy két pohár vizet.

  A termék eltarthatósága miatt nem lehetséges az előkeverés. Előkeverés nélkül a tárolási idő csak egy nap lenne.

  Kérjük mindenképpen állítva, szobahőmérsékleten, fénytől védett helyen tárold.

  Nem. A kupakot a fóliával együtt kell elkezdeni lecsavarni. Az első csavarás közben a fólia elszakad a perforálása mentén.

  Ezt a palackot úgy tervezték hogy segítse az embereket a Reset AfterDrink előkészítésében, így kinyitás közben elkészíti a keveréket. Csak úgy kell kinyitni a palackot mint általában, és közben függőlegesen tartani azt. A palack elvégzi a munka többi részét, könnyű, nemde?

  Napi csak egy Reset AfterDrink fogyasztását javasoljuk, többre nincs is szükség, és nem is fog jobban működni ha többet iszunk belőle.

  Az Reset AfterDrink étrend-kiegészítő, nem gyógyszer.

  37/200. (IV.26.) ESzCsM rendelet: étrend-kiegészítő: a hagyományos étrend kiegészítését szolgáló olyan élelmiszer, amely koncentrált formában tartalmaz tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan; adagolt vagy adagolható formában kerül forgalomba (például kapszula, pasztilla, tabletta, port tartalmazó tasak, adagolható por, ampulla, csepegtetős üveg vagy más hasonló por-, illetve folyadékforma, amely alkalmas kis mennyiség adagolására).

  A Reset termékek étrend-kiegészítők. Fontos a változatos, kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.

  Termékeink jelenleg nem teljesen vegánok, de gluténmentesek.

  Lefekvés előtt fogyasztandó a Reset AfterDrink. Nem szabad elfelejteni meginni utána egy-két pohár vizet, hogy elkerüljük az éjszakai kiszáradást, amely az alkoholfogyasztás egy másik negatív hatása.

  Meg kell inni 10 másodpercen belül a palack kinyitása, a por és a folyadék összekeverése után. Ha a por hosszabb ideig vízben áll, a Cisztein lebontásra kerül, így kén képződik, amelynek kellemetlen íze és illata van. A Reset AfterDrink használata után egy-két pohár vizet elfogyasztása javasolt a száj öblítéséhez. A Reset AfterDrink-et nem ízletes italnak tervezték, hanem hatékonynak.

  Amennyiben elfelejtetted bevenni a Resetlifestyle kapszulákat vagy meginni a Reset AfterDrink-et, az azt bizony másnap meg fogod érezni. Tedd ki a Reset-et az éjjeliszekrényedre egy pohár víz mellé. Amennyiben ezt elfelejtetted megtenni, állíts be egy emlékeztetőt a telefonodon arra az időpontra amikorra haza fogsz érni. Nem otthon fogsz aludni? Vidd magaddal a Reset-et, elfér a táskádban. Ne felejts el a barátainak is adni belőle, hogy együtt élhessétek át a következő élményeket akár már másnap reggel.

  A vese több vizet választ ki mint általában: az erek szűkülnek, ami szintén hozzájárul a fejfájáshoz. Kompenzálj minden pohár alkoholt egy pohár vízzel, hogy elkerülhesd a kiszáradást, vagy igyál meg két pohár vizet elalvás előtt.

  Ügyelj arra hogy mindig legyen otthon valamelyik Reset termékből, mert sosem tudhatod mikor lehet rá szükséged legközelebb.

  Mondd el barátainak, hogy jobbá tedd másnapjukat, nagyon hálásak lesznek neked.

  A Reset termékek egyáltalán nem tudják befolyásolni a vér alkoholszintjét!

  Ne igyál túl sok alkoholt és ne igyál alkoholt ha nem nem múltál el 18 éves!

   

  További felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésre. Kérdéseket az info@resetlifestyleproducts.hu email címre várjuk.