Reset működése

A Reset egy erős, kétkomponensű rendszer amely egyedi recept alapján készül magas Glutation, Cisztein és Kolin tartalommal. Használd mielőtt aludni mennél, hogy sokkal gyorsabban semlegesítsd a mérgező Acetaldehid-ot (mérgező alkohol maradvány), és reggelre eltüntesd a szervezetedből.

 

Sok termék elérhető a piacon az alkohol egyik napról a másikra való káros hatásainak orvoslására.

Miben különbözik a Reset ezektől?
Ez működik, mert mi kutatást végeztünk, és azon ősi mítosz alapján fejlesztettük termékünket ami azt mondja hogy az alkoholfogyasztás utáni nyers tojás evése friss ébredést eredményez. Felfedeztük, hogy a nyers tojás aktív összetevője (Cisztein) elősegíti az eredményeket. Bonyolult feladat hogy a testednek elegendő mennyiséget adagoljunk ennek az eredménynek az eléréséhez.
Hogyan működik?

Az alkohol által termelt legkárosabb és legmérgezőbb anyag az Acetaldehid. A túl sok Acetaldehid károsíthatja az agysejteket, fejfájást okozhat, és közvetlenül hat a gyomorra és a bélrendszerre. Testünk kis mennyiségű Acetaldehid-ot képes kezelni, és lebontja azt ecetsavra, amely üzemanyagként működik és energiát szolgáltat. Probléma csak akkor jelentkezik, ha a szervezet rengeteg Acetaldehid-al rendelkezik.

Mik a fő alkotóelemei a Reset termékeknek?
Glutation:
A szervezet előbb az alkoholt Acetaldehid-é alakítja, mielőtt ecetsavvá alakul (amelyet a test általában üzemanyagként használ). Az Acetaldehid mérgező, ezért a lehető leggyorsabban el kell távolítani a testből. Ehhez a szervezet Glutationt használ, amely egy a szervezet által előállított peptid. Ez a peptid csak kis mennyiségben áll rendelkezésre tartalékként, amikor nincs rá szükség. Alkoholfogyasztás esetén ez a tartalék gyorsan elfogy.
Az Acetaldehid gyors feldolgozásához a Glutation bevitellel rendelkezésére állítható.
Glutation wikipédia link: klikk!
Acetaldehid wikipédia link: klikk!

Cisztein:
A Glutation-t a szervezet újrahasznosíthatja, de nem túl gyorsan. Annak érdekében, hogy a test gyorsabban megszabaduljon az Acetaldehid-től, a testnek többet kell termelnie a szükséges Glutation-ból. Ezért három aminosavra van szükség, és a Cisztein az egyik ezek közül. Ez az aminosav egy tápanyag, amely a szervezetben nem elérhető, és csak fogyasztás útján lehetséges bevinni. Például a csirketojások tartalmazzák ezt a tápanyagot, de nem akkora mennyiségben amely a felgyorsításhoz szükséges.
Cisztein bevitellel a szervet ösztönezhető a sokkal több Glutation előállításában. Cisztein bevitellel az Acetaldehid-et a máj akár ötször gyorsabban képes feldolgozni.
Cisztein wikipédia link: klikk!

Aszparagin:
Az Aszparagin egy aminosav, amelyre a májnak szüksége van az alkohol és az alkohol más bomlástermékeinek feldolgozására. Serkenti a Krebs-ciklust, más néven citromsav-ciklust.
Aszparagin wikipédia link: klikk!

Kolin:
A Kolin hozzájárul a normál májműködés fenntartásához.
Kolin Wikipédia link: klikk!

C-vitamin:
A C-vitamint a szervezet arra használja hogy a Cisztein aminosavat kis mértékben módosítsa annak érdekében, hogy megfelelő formában felhasználhassa. A test gyakran használja antioxidánsként a többi gyökök eltávolításához.
C-vitamin wikipédia link: klikk!

B1-vitamin:
A Tiamin fontos vitamin, amely szintén segít a szervezetnek az alkohol és bomlástermékeinek lebontásában. Fontos a máj más tisztítási folyamataiban is.
B1-vitamin wikipédia link: klikk!

B6- és B10-vitamin:
Mindkét vitamin a máj tisztító hatása szempontjából is fontos. Az alkoholfogyasztás ezen vitaminok kevesebb felszívódását okozza, ami gyorsan hiányt okozhat a szervezetben.
B6-vitamin wikipédia link: klikk!