Reset AfterDrink

A Reset AfterDrink többféle antioxidánst és aminósavat tartalmaz melyek hatására tested akár 5-ször gyorsabban helyrehozza magát alkoholfogyasztás után.
 
MAGYARORSZÁGON NEM KAPHATÓ, NINCS FORGALOMBA HOZVA.
Gyártó weboldala:  klikk!

A Reset AfterDrink egy erős, kétkomponensű rendszer amely egyedi recept alapján készül magas Glutation, Cisztein és Kolin tartalommal. A Reset AfterDrink az Acetaldehid (mérgező alkohol maradvány) semlegesítésre ösztönzi a tested.

 

 

Használd a Reset AfterDrink-et miután befejezted az alkoholfogyasztást és aludni mennél, hogy sokkal gyorsabban semlegesítsd a mérgező Acetaldehid-ot, és reggelre eltüntesd a szervezetedből.

 

Sok termék elérhető a piacon az alkohol egyik napról a másikra való káros hatásainak orvoslására.

Miben különbözik a Reset AfterDrink ezektől?
Mi végeztünk kutatást, és azon ősi mítosz alapján fejlesztettünk ami azt mondja hogy az alkoholfogyasztás utáni nyers tojás evése friss ébredést eredményez. Felfedeztük, hogy a nyers tojás aktív összetevője (Cisztein) elősegíti az eredményeket. Bonyolult feladat hogy a testednek elegendő mennyiséget adagoljunk ennek az eredménynek az eléréséhez. Kutatásaink egy egyedülálló és erős kétkomponensű termékhez vezettek, amely a Reset AfterDrink.

Hogyan működik?

Az alkohol által a legkárosabb és mérgezőbb anyag az Acetaldehid. A túl sok Acetaldehid károsíthatja az agysejteket, fejfájást okozhat, és közvetlenül hat a gyomorra és a bélrendszerre. Testünk kis mennyiségű Acetaldehid-ot képes kezelni, és lebontja azt ecetsavra, amely üzemanyagként működik és energiát szolgáltat. Probléma csak akkor jelentkezik, ha a szervezet rengeteg Acetaldehid-al rendelkezik.A máj lassan bontja le az Acetaldehid-ot. A test csak nagyon kis mennyiségben termel Glutation-t, amely egy antioxidáns enzim, és elősegíti az Acetaldehid ecetsavvá történő átalakítását. Sajnos csak kevés Glutation van szervezetünkben. A testnek újrahasznosítania kell ezt az enzimet (ami viszonylag hosszú időt vesz igénybe), ezért valószínű, hogy felébredéskor sok Acetaldehid marad a testben. Ez a fő ok, amiért másnap reggel betegnek érezhetjük magunkat.

Mik a fő alkotóelemei a Reset AfterDrink-nek?
Glutation:
A tested előbb az alkoholt Acetaldehid-é alakítja, mielőtt ecetsavvá alakul (amelyet a test általában üzemanyagként használ). Az Acetaldehid mérgező, ezért a lehető leggyorsabban el kell távolítani a testből. Ehhez a szervezet Glutationt használ, amely egy a szervezet által előállított peptid. Ez a peptid csak kis mennyiségben áll rendelkezésre tartalékként, amikor nincs rá szükség. Alkoholfogyasztás esetén ez a tartalék gyorsan elfogy. Ezért a Reset, a termékhez adta a Glutationt hogy a testnek rendelkezésére álljanak az összetevők az Acetaldehid gyors feldolgozásához.

Cisztein:
Mint korábban említettük, a Glutation-t a szervezet újrahasznosíthatja, de nem túl gyorsan. Annak érdekében, hogy a test gyorsabban megszabaduljon az Acetaldehid-től, a testnek többet kell termelnie a szükséges Glutation-ból. Ezért három aminosavra van szükség, és a Cisztein az egyik ezek közül. Ez az aminosav egy tápanyag, amely a szervezetben nem elérhető, és csak fogyasztás útján lehetséges bevinni. Például a csirketojások tartalmazzák ezt a tápanyagot, de nem akkora mennyiségben amely a felgyorsításhoz szükséges. Ezért a Reset hozzáadott Ciszteint az AfterDrink étrendkiegészítőhöz, hogy segítse a testet a sokkal több Glutation előállításában. Cisztein hozzáadásával az Acetaldehid-et a máj akár ötször gyorsabban képes feldolgozni.

C-vitamin:
A C-vitamint a test arra használja hogy a Cisztein aminosavat kis mértékben módosítsa annak érdekében, hogy megfelelő formában felhasználhassa. A test gyakran használja antioxidánsként a többi gyökök eltávolításához.

Aszparagin:
Az Aszparagin egy aminosav, amelyre a májnak szüksége van az alkohol és az alkohol más bomlástermékeinek feldolgozására. Serkenti a Krebs-ciklust, más néven citromsav-ciklust.

Kolin:
A Kolin támogatja a máj tisztító hatását.

B1-vitamin:
A Tiamin fontos vitamin, amely szintén segít a szervezetnek az alkohol és bomlástermékeinek lebontásában. Fontos a máj más tisztítási folyamataiban is.

B6- és B10-vitamin:
Mindkét vitamin a máj tisztító hatása szempontjából is fontos. Az alkoholfogyasztás ezen vitaminok kevesebb felszívódását okozza, ami gyorsan hiányt okozhat a szervezetben.

Melatonin:
A melatonin a test alvási hormonja, amely fontos a természetes alváshoz. Mivel a szervezet alvás közben tisztítja meg magát, fontos hogy jól aludjunk. A melatonint a test szerotoninból készíti. Az alkoholfogyasztás nagyobb szerotonin-fogyasztást eredményez, ami azt jelenti hogy kevesebb melatonin termelődik a szervezetben.