Fesztivál?

másnaposság

Fesztivál? 2021. évben? Talán... Mindenki eldöntheti hogy biztonságos-e, és hogy vállalja a rizikókat. A lényeg hogy ha már több napig a fesztivál területén töltöd az idődet, akkor azt maximálisan ki tudd használni és ne kelljen ezt értékes kis időkeretet arra pazarolnod hogy a másnaposság vagy macskajaj tüneteivel küzdesz. Inkább töltsd ezt a kivételes kis időt arra hogy élményeket szerzel barátaiddal együtt. Gondolkodj előre és tárazz be a megoldásból, vigyél magaddal a fesztiválra és mielőtt álomra hajtod a fejed, használd. A legjobb ha barátaiddal is megosztod és így a másnap is tartalmasan tölthető.

Az a kis idő amit itt a földön eltöltünk egy élet alatt, azt maximálisan ki kell használni hogy minél több élményt szerezhessünk és értékes időt tudjunk tölteni szeretteinkkel. Amikor valaki beteg akkor is arra törekszik hogy minél hamarabb fel tudjon épülni és folytatni tudja életét. Miért tennél másképp a másnaposság vagy macskajaj esetén? Ne hagyd hogy a másnapodat a rosszullét megbélyegezze és értékes időt vesztegess el a szenvedésre. Tegyél ellene!

Mert már van a világon egyetlen egy darab olyan megoldás ami biztosan működik a másnaposság vagy macskajaj ellen, nem azt jelenti, sőt inkább úgy fogalmazunk hogy egyáltalán nem jelenti azt hogy a mértékletességet ne kellene minden esetben szem előtt tartani. Amennyiben egy kicsit túlcsúszik az alkoholfogyasztás mert jó társaságban csak úgy repül az idő, hát előfordul. És ezzel semmi gond sincs, csak alkalmazd a megoldást és a másnapod nem gyötrelmekkel hanem élményekkel teli lehet.

másnaposság vagy macskajaj persze mindenkinél másképp és különféle mértékkel jelentkezik. Ez adódik abból hogy minden ember szervezete máshogy reagál az alkoholra, mert van aki gyorsabban és van aki kevésbé gyorsan lebontja az alkoholt. Attól is függ hogy alkoholfogyasztás előtt, közben vagy utána milyen ételt fogyasztunk, ez befolyásolja az alkohol felszívódását. Lehet hogy van bevált praktikád ami többé-kevésbé működik, de a biztos megoldást máshol találod meg...

másnaposság vagy macskajaj egy elkerülhető rossz. Csak tegyél ellene, és előre gondolkodj és szerezd be a megoldást hogy a megfelelő időben kéznél legyen. Ne feledkezz meg az utánpótlásról sem, ha már fogyóban van a raktárkészleted. A megoldás mindig lefekvés előtt egy pohár vízzel fogyasztandó!

A másnaposság vagy macskajaj tünetei nagymértékben csökkenthetőek.

reset