Őszi összejövetelek

másnaposság

Lehet hogy újra itt az ősz és az esték m ár igencsak hidegek ahhoz hogy a szabadtérben üljünk össze barátainkkal, ismerőseinkkel vagy családtagjainkkal egy kis hétvégi italozgatásra, de nappal még rövidnadrágos hőmérsékletek uralkodnak így továbbra sincs annak akadálya hogy egy hétvégi délutáni grillezést szervezzünk az udvarunkba, vagy egy kijelölt tűzrakó helynél a közeli erdőben. Nem csak az igényeket kielégítő hús, esetleg kolbász elengedhetetlen, hanem a hozzájuk illő köret, saláta is. A jól megszervezett összejövetel nem lehet teljes alkoholos italok nélkül, legyen az bor, sör vagy tömény. Ez esetben illendő gondoskodni sörkorcsolyáról, és vízről, mert ezek elengedhetetlen hozzávalói az igényes, és mértékletes alkoholfogyasztáshoz, italozgatáshoz. Persze a kellemes társaság velejárója az italozgatás, ami akár el is csúszhat, mivel gyorsan telik ilyenkor az idő. Semmi gond, hiszen a másnaposság vagy macskajaj elkerülhető, amennyiben a megoldást időben alkalmazzuk, még aznap, lefekvés előtt. Semmi gond sincs ha kicsit többet ittunk a kelleténél, mert előfordul, megesik de manapság már van rá megoldás, Hollandiából.

másnaposság vagy macskajaj bizony nagyon is kellemetlen tünetei a másnapodat teljesen tönkre teheti, és a helyett hogy azzal és azokkal töltenéd a másnapodat amivel és akivel csak szeretnéd, inkább csak szenvedsz, és az értékes idődet elpazarlod, teljesen feleslegesen. Van megoldás hogy elkerüld a szenvedést, és ha már tudod mi is az, akkor tárazz be belőle, legyen mindig otthon, kéznél, mert bármikor szükséged lehet belőle, hiszen a legjobban sikerült bulik, összejövetelek általában nem előre eltervezettek, hanem hírtelen felindulás által vezérelve jönnek létre.

Persze mit sem ér a másnapod ha azt nem tudod megosztani másokkal, mondjuk pont azokkal az emberekkel akikkel tegnap együtt mulattál, mert nekik nem árultad el a másnaposság vagy macskajaj ellenszerét, és nem is adtál nekik belőle. Ne légy fukar, oszd meg velük! Oszd meg velük, hogy ők is tudják legközelebb mikor kicsit túltöltenek, hogy ne kelljen szenvedniük.

A másnaposság vagy macskajaj tünetei nagymértékben csökkenthetőek.

reset