Prémium italozás

másnaposság macskajaj

másnaposság vagy macskajaj mindenféle italozás után jelentkezni fog, legyen az baráti, üzleti, családi. Persze italozni korlátlan féle helyen és alkalommal lehet. Lehet zenés-táncos rendezvény keretein belül, kerti party, csak úgy, teraszon, kocsmában, bárban stb. Természetesen minden italozás különlegessé tehető, vagy a meghívottak személye emeli az esemény fényét, vagy a megrendezés módja, vagy maga a helyszín olyan amely hangulatossá teszi azt.

másnaposság vagy macskajaj megelőzendő, hogy ne szenvedjünk másnap. Léteznek prémium kültéri helyszínek, amelyek emelhetik az est vagy rendezvény fényét. A teljesség igénye nélkül nézzünk néhányat a következő felsorolás által:

-panorámás hegyoldalban ahol lelátni a völgybe, és láthatóak a távoli éjszakai fények;

-panorámás hegyoldalban ahonnan a Balaton látható, és naplemente után látod a túlpart fényeit és a vízen ringatózó hajók fényeit;

- panorámás hegyoldalban ahonnan rálátsz a tengerre, és naplemente után látod a vízen haladó hajók fényeit, és a kikötők fényeit;

-egy panorámás terasz ahonnan rálátsz a Dunára, és látod az éjszakai fényeket a távolban;

-egy panorámás terasz ahonnan rálátsz a Tiszára, és látod az éjszakai fényeket a távolban;

-kishajón, yacht-on, nagyhajón, kompon, vízibiciklin, parthoz látótávolságban kikötve, vagy halkan, csendben a kikötőben vesztegelve.

Mindenkinek más jelenti a megfelelő prémium helyszínt egy koktél party-hoz, de az italozás után a másnaposság vagy macskajaj mindig és biztosan jelentkezni fog. Tegyél ellene, megelőzéssel. Mindegy hogy a tengerparton fürdőnadrágban, vagy farmerban pólóban a barátokkal, vagy ingben, vagy zakóban, vagy öltönyben, de inni tudni kell. Ez azt jelenti hogy az egyén tudja saját határait az alkoholfogasztás mértékét tekintve, megadja a módját és kulturáltan iszogat. Mit jelent a kulturáltan? Mindenkinek mást, de leginkább azt hogy nem ordenáré módra ordibálva és nem hányásig töltve magunkba az alkoholt. Persze minden rendezvénynek vagy összejövetelnek megvannak a keretei, legyen az baráti, elegáns, hivatalos, családi, de a lényeg az hogy szépen, csendben kulturáltan fogyasszuk az italokat és tudjuk a mértéket.

másnaposság vagy macskajaj minden italozás velejárója, tehát fontos a mértéktartás minden helyzetben.

A másnaposság vagy macskajaj tünetei nagymértékben csökkenthetőek.

reset