Ünnepi másnaposság?

másnaposság

Ünnepelni lehet szinte bármilyen alkalomból, legyen az családi, baráti, munkahelyi, szurkolási eredetű. Ünnepléskor a koccintás szinte teljesen egyértelmű és szükséges kelléke az ilyen alkalmaknak. Ki kell tudni élvezni ezen pillanatokat teljes mértékben, mert megismételhetetlenek. Persze egy jó társaságban könnyen megeshet hogy egy kicsit többet fogyasztasz a kelleténél. A felelősségteljes alkoholfogyasztás manapság már lehet kompromisszummentes. Azaz élvezd ki az ünneplés minden pillanatát, mértékkel való alkoholfogyasztás mellett, és kompromisszumok nélkül kezdődhet a másnap kora reggeli munka vagy bármilyen más tevékenységed.

Valószínűleg most felmerül benned a kérdés hogy ez hogyan lehetséges. Eláruljuk.

A másnaposság okozója a mérgező alkoholmaradvány az acetaldehid, ez egy tudományos tény. Szervezetedben az alkohol lebontása nem egyszerű folyamat, több áttételes lépcsőn keresztül megy végbe. Az alkohol a gyomorba érkezik ahol el is kezdődk a lebontása amibe a máj is besegít. Itt kelekezik az acetaldehid. A máj ezt tovább tudja bontani és ecetsavat képez belőle. Az ecetsavat a szervezetünk energiaként hasznosítja.

A szervezetünk csupán kis mennyiségű alkohol lebontására képes úgy hogy ne alakuljon ki másnaposság. Ebből adódóan ha több alkoholt fogyasztunk mint amennyit a szervezetünk egy adott idő alatt fel tud dolgozni, akkor az acetaldehid felhalmozódik a szervezetedben, és jön a másnapi baj, ami elég hosszúra is nyúlhat és akár az egész napodat tönkreteheti.

És mi a megoldás? Fel kell gyorsítani az acetaldehid lebontását, amit könnyedén megtehetsz ha cisztein alapú készítményt veszel be alkoholfogyasztás után, és nagyon fontos, lefekvés előtt. A Reset termékeinek egyik hatóanyaga a cisztein, ajánljuk minden alkalomra, mert nincs időd a másnaposságra! Ünnepelj és élvezd ki minden pillanatát kompromisszumok nélkül! Üdvözlünk az új életstílusod kapujában!