Vége a nyárnak?

másnaposság

Lassan vége a nyárnak, itt vagyunk az ősz kapujában ismét, és így már nem lehet majd fürdőruhában éjjelente bulizni a tóparton. Bizony, éjjelente már nagyon lehűl a levegő, és fel kell öltözni. De ez nem szegheti kedvünket hiszen a szabadtéri bulik a legjobbak, és miért ne használjuk ki az időt erre még a tél beállta előtt? A csillagos ég alatt iszogatni és barátainkkal beszélgetni halk zene mellett a tóparton egy kellemes időtöltés, és természetesen ilyen kiváló környezetben előfordulhat hogy kicsit több alkoholos ital csúszik le a torkunkon. Minden ilyen alkalommal amikor túl sok alkoholt viszünk be a szervezetünkbe akkor a másnaposság vagy macskajaj szenvedős tünetei bizony mindenképpen jelentkezni fognak és megkeserítik a másnapunkat. A másnapunkat amit tölthetnénk azzal is hogy szeretteinkkel töltsünk értékes időt, vagy sportolással építsünk testünket, és tegyünk az egészségünk érdekében.

másnaposság vagy macskajaj kellemetlen, de elkerülhető, csak tegyél ellene. Van megoldás rá ami biztosan működik, csak megfelelő időben és mennyiségben szükséges alkalmazni. A megfelelő időben azt jelenti hogy az alkoholfogyasztás befejeztével, de még lefekvés előtt egy nagy pohár vízzel alkalmazandó.

másnaposság vagy macskajaj nem fog elkerülni ha elfelejtjük időben alkalmazni a megoldást, és persze sokszor előfordulhat bódult állapotban hogy ezt elfelejtjük megtenni. Vannak trükkök amik segíthetnek hogy időben alkalmazhassuk a megoldást. Az egyik ilyen hogy azon ágy melletti éjjeliszekrényre amelyben majd álomra fogjuk hajtani a fejünket, kitesszük a megoldást egy pohár víz kíséretében, akkor biztosan fogjuk alkalmazni. További trükk ha párunkat, barátunkat, lakótársunkat megkérjük hogy mikor haza érkezünk, szóljon hogy ne feledkezzünk meg a megoldás alkalmazásáról. Azonban ha egyedül élünk, vagy ahol majd álomra hajtjuk a fejünket ott egyedül fogjuk ezt tenni, akkor a telefonunkban is beállíthatunk emlékeztetőket, amiket ha észre is veszünk, segíteni fog.

másnaposság vagy macskajaj azonban mindenkinél jelentkezik alkoholfogyasztás után. Van akinél kevesebb, van akinél több fájdalommal jár, és a felépülés időtartama is egyénenként változik. Azért hogy a másnapot azokkal tudjuk értékesen, tartalmasan eltölteni akikkel előző este iszogattunk, jó ha megosztjuk a megoldást velük. Tehát vigyünk számukra is, és adjunk nekik belőle.

A másnaposság vagy macskajaj tünetei nagymértékben csökkenthetőek.

reset